RopaRun de eerste nacht 

Het is net 5 uur geweest. Vannacht om 0:30 namen we het stokje over van team A. Nu, net na Brancourt-le-Grand, gaven we datzelfde stokje weer over aan Team A.

Ik kan je zeggen, hardlopen op een tijd dat je lichaam verwacht te slapen is heel zwaar. We moesten 43,7 km lopen, met een gemiddelde van 11 km/uur, maar dat hebben we maar net gered.

Elke keer dat ik in het busje stapte na 2 km rennen, wilde ik gaan slapen. Maar dat lukt natuurlijk niet. Zittend in een schuddende bus, die elke twee kilometer weer stopt om een andere lopen af te zetten. Na ongeveer 30 minuten mag ik dan weer. En dan maar weer opstarten… Pfff… Pittig. Vooral koud, heel koud.

Snel wat eten en me laten verzorgen door onze fysio en dan hopen dat ik even kan slapen. Op naar de volgende 4 uur!

 

Doneren?

Natuurlijk kun je ons en daarmee de Stichting Roparun nog steeds steunen door een donatie te doen voor mij of ons team via http://www.roparun.nl/teams/overzicht-teams-2016/?team=42. Alvast dank aan iedereen die al heeft gedoneerd of gesponsord, of nog gaat doneren!

Ons volgen?

Wil je me komen aanmoedigen tijdens de loop? Hieronder en op onze teamblog staat een schema met hoe laat we ongeveer aankomen in elke plaats en hoe je ons kunt volgen.

route.gifNatuurlijk is bovenstaand schema slechts indicatief en kunnen allerlei omstandigheden ervoor zorgen dat we later of eerder op de genoemde bestemmingen komen. Daarom is het handig onze daadwerkelijke locatie goed in de gaten te houden. Dat kan via de Roparun-app die beschikbaar is voor Apple iOS en Android. Als je in die app aangeeft dat je Team 42 wilt volgen, krijg je continu onze actuele locatie te zien. Tijdens de run zullen we ook zoveel mogelijk informatie blijven verspreiden via onderstaande kanalen:

Over Rowing and Running

Just another rower, runner and photographer, addicted to sports in general and more specific to rowing and running.
Dit bericht werd geplaatst in Hardlopen. Bookmark de permalink .

3 reacties op RopaRun de eerste nacht 

  1. katrn zegt:

    Lijkt me erg zwaar… Hoeveel km heb jij dan in totaal gelopen op de RopaRun?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s