RopaRun, mijn eerste 8 uur.

headerteam42

Zo, de eerste 4 uur lopen zit erop. Team A is nu begonnen aan haar tweede sessie van 4 uur. Villers-Sur-Coudon hebben we achter ons gelaten.

De start was ongelooflijk indrukwekkend. 330 teams aan de start, 2400 man die pasta komen eten, elke paar minuten een nieuw team dat start. 12:23 was dan ons startschot.

Team A begint in de eerstes sessie van 43 kilometer, met 7,6km aan een Run-Bike-Run. Ik ga met mijn Team B op weg naar de eerste Bivak locatie om uit te rusten en wat te eten en drinken. Krap 4 uur later zullen wij dan moeten gaan rennen.

Nu, 8 uur later, mogen we uitrusten. Heerlijk gegeten, lekkere massage en nu proberen wat te slapen. Ja, hoewel het nog vroeg is, moet het lichaam toch nu al beginnen met uitrusten. Want ook vannacht moeten we weer lopen. En elke hardloper weet dat rust essentieel is voor het herstel van het lichaam.De afgelopen 4 uur liep ik totaal 10.4 kilometer in 5 kortere stukken. In die 8 uur liepen we sneller dan gepland en liggen we zelfs voor op schema. Ik voel me goed. Zowel fysiek als mentaal gaat het uitstekend. Het hele team is erg loyaal en gezellig, zelfs de playlist IM de bus valt goed in de smaak (op de gabber house stukjes na..)


Frankrijk is een prachtig land om doorheen te lopen, maar ik ben erg blij dat er een fietser voor en achter me reed. Fransen denken allemaal dat ze Jacques Villeneuve zijn…

Zover onze voortgang. Nu slapen en over 3 uur weer verder rennen! Dan in het pikkedonker….

Doneren?

Natuurlijk kun je ons en daarmee de Stichting Roparun nog steeds steunen door een donatie te doen voor mij of ons team via http://www.roparun.nl/teams/overzicht-teams-2016/?team=42. Alvast dank aan iedereen die al heeft gedoneerd of gesponsord, of nog gaat doneren!

Ons volgen?

Wil je me komen aanmoedigen tijdens de loop? Hieronder en op onze teamblog staat een schema met hoe laat we ongeveer aankomen in elke plaats en hoe je ons kunt volgen.

route.gifNatuurlijk is bovenstaand schema slechts indicatief en kunnen allerlei omstandigheden ervoor zorgen dat we later of eerder op de genoemde bestemmingen komen. Daarom is het handig onze daadwerkelijke locatie goed in de gaten te houden. Dat kan via de Roparun-app die beschikbaar is voor Apple iOS en Android. Als je in die app aangeeft dat je Team 42 wilt volgen, krijg je continu onze actuele locatie te zien. Tijdens de run zullen we ook zoveel mogelijk informatie blijven verspreiden via onderstaande kanalen:

Over Rowing and Running

Just another rower, runner and photographer, addicted to sports in general and more specific to rowing and running.
Dit bericht werd geplaatst in Hardlopen, RopaRun en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s