Blessure

Op eerste kerstdag staat mijn eerste training na mijn HeelHaarlemHolt uurtje op het programma. Na 10 minuten opwarmen ontstaat er langzaam wat pijn in mijn linkerkuit. Elke stap wordt deze pijn erger.

Dat voelt niet goed! Direct stoppen, en ik loop vervolgens enigszins strompelend weer terug naar huis. De dagen erna gaat de pijn niet weg. Trappen lopen of wandelen gaat moeizaam.

Vier dagen later, na diverse kerstdiners, kan ik gelukkig terecht bij een fysio. Drie fysiobehandelingen, twee bezoeken aan de sportmasseur later en ik ben een halve week voor de wedstrijd zo goed als pijnvrij. Ik doe een rustige training bij KAV Holland, om te kijken of de pijn inderdaad tijdens het lopen weg is en niet terugkomt.

Daarna nog een fysio behandeling, een sessie dry-needle-therapie en elke dag maar weer die oefeningen en ik ben net op tijd klaar voor de PWN Kwart Marathon van Egmond.

Over Rowing and Running

Just another rower, runner and photographer, addicted to sports in general and more specific to rowing and running.
Dit bericht werd geplaatst in Hardlopen, Trainen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Blessure

  1. Pingback: Grrr… Voetblessure! | Rowing and Running

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s