Serious Request

Serious Request wordt in mijn eigen stad gehouden. Dan moet je natuurlijk meedoen. En wat is er dan leuker om mee te doen met een hardloop event. HeelHaarlemHolt. 6 dagen, 24 uur per dag een loopband laten draaien. Estafettevorm, elke hardloper rent een uur op een loopband in de “sluiszone” van Amrath Hotel Frans Hals in Haarlem. Na een uur geef je het stokje (een Frans Hals verfkwast 😉 ) over aan de volgende loper. Uiteindelijk doen er zoveel lopers mee dat er 4 ipv 2 loopbanden staan.

Om het nog uitdagender te maken loop je natuurlijk niet overdag, nee, dan loop je om 05:00 uur op zondagochtend. Aangemoedigd door ongeveer 10 min of meer dronken of zwaar aangeschoten jongeren die de stad verlaten. Tegen zessen aangemoedigd door de jonge schooljeugd die te vroeg uit bed zijn gestapt.

En lekker gelopen? Ja, rustig aan, ik heb zaterdagmorgen al een duurloop in de duinen gehad. Dat is minder dan 24 uur geleden. Maar wat loopt dat anders op een loopband! Vooral als je na een uur eraf stapt. De hele wereld beweegt.

En na een dag komt dan de spierpijn. Op plekken waar je het eerder nooit voelt. Raar hoor zo’n treadmill…

Na drie dagen is mijn lichaam weer voldoende hersteld om de volgende training te beginnen.

Over Rowing and Running

Just another rower, runner and photographer, addicted to sports in general and more specific to rowing and running.
Dit bericht werd geplaatst in Haarlem, Hardlopen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s