Hertjes kijken

20151003 Waterleidingduinen brugEgmond, 10 januari 2016. Mijn eerste halve marathon. Schema van Sportrusten van 103 dagen. Vandaag dag 5, de eerste Vogeltjeskijkenloop. Weer lekker in de Waterleidingduinen lopen. Wat een prachtige natuur hebben we in Nederland en wat fijn dat ik zo dichtbij woon en daar elke week kan lopen.
20151003 Waterleidingduinen Hertjes

Dat de omwonenden last hebben van de vele herten begin ik nu wel te begrijpen. Onze vogeltjeskijken loop wordt elke paar honderd meter bruut onderbroken door een paar herten op het pad, die natuurlijk gefotografeerd moeten worden. Zo wordt de loop een interval training. Van hertje naar hertje.

Sportrusten vogels shirtDe tekst van op mijn T-shirt van Sportrusten met “Ik kan wel sneller, maar vandaag kijk ik vogels” moet maar veranderen in: “Ik kan wel sneller, maar vandaag fotografeer ik hertjes” of “Ik kan wel sneller, maar vandaag sluip ik achter hertjes aan”

Al met al dik 8 kilometer gelopen in een mooi rustig tempo. Nog 99 dagen te gaan.

Over Rowing and Running

Just another rower, runner and photographer, addicted to sports in general and more specific to rowing and running.
Dit bericht werd geplaatst in Egmond, Haarlem, Hardlopen, Trainen, Vogelskijken en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Hertjes kijken

  1. Hedwig zegt:

    Super grappig! Bevalt het sportrusten?

    Like

  2. Ja, erg goed. Het is even wennen in het begin, maar je leert ook echt te genieten van de omgeving! Ze hebben het duidelijk niet voor niets de Vogelskijkenloop genoemd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s